Han-Car Autopesu


Meillä voi tuoda auton pesuun milloin vain. Pesuvaihtoehtoina voimme tarjota joko harjattoman tai harjallisen pesun, ja maksaa voit vaikka kännykällä.

Autopesuasema on varustettu hellävaraisella Pehmoharjalla. Pehmoharjat ovat kaksivaiheisen pesun ansiosta jopa 20 kertaa hellävaraisempia kuin perinteinen käsinpesu. Siksi yhä useampi autoliike käyttääkin Pehmopesua uusien autojen luovutuspesuissa.

 

Maalia huoltava Shinetecs -vahaus korvaa käsinvahauksen

Kun peset autosi Shinetecs-vahauksella, autosi maalipinta ei ainoastaan puhdistu - se korjaantuu. Shinetecsin sisältämä akryylipolymeeri tarttuu maalipinnan huokosiin ja täyttää sen pieniä epätasaisuuksia. Siksi useamman Juhlapesun myötä maalipinta paranee lähes uuden veroiseksi. Shinetecs sopii sekä uusille että vanhoille autoille.


Pesukone:  Korkeus 2,7m | Leveys 2,35m


Pehmopesussa korkeapaineinen esipesu irrottaa maalipinnalta karkeajakoisen lian, joka voisi vaurioittaa maalipintaa. Erikoispehmeä harja viimeistelee lopputuloksen poistamalla maalipinnalta vaikeasti irtoavan lian. Pehmopesun jäljiltä autosi maalipinta on puhdas ja hohtavan kirkas.

Ajopeli kännykällä kiiltäväksi 

Voit maksa autonpesun helposti puhelimella. Soita valitsemaasi pesun numeroon, kun olet ajamassa autoasi pesuhalliin. Odota kuittausviestiä ja aja pesuun. Hinta 17,02 tai 20,11€. Pesu veloitetaan puhelinlaskussa.


Autopesu sopimus

 

Pesutili

 


Han-Car

ma-pe 8-17


Lasitehtaankatu 2,
10960 Hanko


puh. 019-2482535

service@han-car.fiYhteydenottopyyntö »

Huoltohistoria -kysely »